Jocuri Carti
Jocuri Carti
Jocuri Carti la Jocuri100
jocuri-Jocuri cu carti solitaire elimina cartile de pe masa Jocuri cu carti solitaire elimina cartile de pe masa
Jocuri cu carti solitaire elimina cartile de pe masa este un joc tipic de solitare in care va trebui sa scapam de toate cartile de pe tabla de joc.
jocuri-Ancient Rome Mahjong Ancient Rome Mahjong
Discover Ancient Rome and the famous spots in this Mahjong Solitaire game. Combine 2 of the same free tiles to remove them from the game.
jocuri-Descopera China Descopera China
Descopera cele mai bune lucruri despre China in acest joc de Mahjong Solitaire si diferente.
jocuri-Kings Klondike Kings Klondike
Klondike Solitaire sau Kinks Klondike este un joc cu carti ascunse si doua pachete. Incercati sa mutati toate cartile de baza de 8 in partea de sus.
jocuri-Mystic Cards 2 Mystic Cards 2
Strange 198 de carti in 83 de nivele si foloseste strategii avansate pentru a manageria cartile in lupte ca sa invingi inamicii.
jocuri-Pyramide Solitaire Pyramide Solitaire
Pyramide Solitaire este un joc de carti putin diferit fata de jocul normal de carti Solitaire in care trebuie sa incerci sa scapi de toate cartile de pe masa.
jocuri-Space Odyssey Space Odyssey
In Space Odyssey trebuie sa calatorim catre alte planete in acest joc de carti solitaire. Creeaza 4 stive pe baza.
jocuri-Magic Cards Magic Cards
Magic Cards este un joc distractiv in care trebuie sa gasim perechi de carti tinand minte unde se afla fiecare dintre carti.
jocuri-The Battle Card The Battle Card
Redescopera unul dintre cele mai tari jocuri ale copilariei, Lupta sau Razboi si simte din nou greutatea destinului pe umerii tai.
jocuri-Fairway Solitaire Fairway Solitaire
Un excelent mix intre un joc de solitaire si un joc de golf. Alege cartile potrivite pentru a finaliza acest joc de solitaire.
jocuri-Sports Heads Cards Soccer Squad Swap Sports Heads Cards Soccer Squad Swap
Joaca un joc de carti sport cu fotbalisti in care cartea cea mai mare are sansa de a castiga. Cine are cele mai multe carti la sfarsit, castiga.
jocuri-Indian Mahjong Indian Mahjong
Descopera cultura Indiana in acest joc de mahjong denumit Indian Mahjongg. Jocul include un set mare de numere si liter simbol, scopul este de a goli zona de joc potrivind perechi in cel mai scurt timp.
jocuri-Doyu Card Battle Doyu Card Battle
Esti bun la jocurile de carti cu batalii ? Construieste-ti puntea Doyu in Doyu Card Battle si invinge adversarul luandu-i toate vietile. Jocul se joaca cu mouse-ul.
jocuri-House Of Cards House Of Cards
In House Of Cards, construieste o casa cu carti de joc si stivuieste cartile cu atentie. Pentru a construi peretii, apasa pe 2 carti de acceasi culoare sau valoare.
jocuri-Samurai Solitaire Samurai Solitaire
Distreaza-te in acest joc care da dependenta, un joc de solitaire cu o tema atractiva Japoneza, vei intalni cirese si samurai.


Pagina urmatoare -->
Author - Contact - Privacy Policy - RSS