Jocuri Carti
jocuri

Jocuri Carti la Jocuri100.ro

Carti mistice 2 Carti mistice 2
Strange 198 de carti in 83 de nivele si foloseste strategii avansate pentru a manageria cartile in lupte ca sa invingi inamicii.
Piramida Solitaire Piramida Solitaire
Pyramide Solitaire este un joc de carti putin diferit fata de jocul normal de carti Solitaire in care trebuie sa incerci sa scapi de toate cartile de pe masa.
Odisee spatiala Odisee spatiala
In Space Odyssey trebuie sa calatorim catre alte planete in acest joc de carti solitaire. Creeaza 4 stive pe baza.
Cartile magice Cartile magice
Magic Cards este un joc distractiv in care trebuie sa gasim perechi de carti tinand minte unde se afla fiecare dintre carti.
Lupta sau razboi Lupta sau razboi
Redescopera unul dintre cele mai tari jocuri ale copilariei, Lupta sau Razboi si simte din nou greutatea destinului pe umerii tai.
Solitaire indepartat Solitaire indepartat
Un excelent mix intre un joc de solitaire si un joc de golf. Alege cartile potrivite pentru a finaliza acest joc de solitaire.
Carti sport cu fotbalisti Carti sport cu fotbalisti
Joaca un joc de carti sport cu fotbalisti in care cartea cea mai mare are sansa de a castiga. Cine are cele mai multe carti la sfarsit, castiga.
Cultura indiana mahjong Cultura indiana mahjong
Descopera cultura Indiana in acest joc de mahjong denumit Indian Mahjongg. Jocul include un set mare de numere si liter simbol, scopul este de a goli zona de joc potrivind perechi in cel mai scurt timp.
Duelul cartilor doyu Duelul cartilor doyu
Esti bun la jocurile de carti cu batalii ? Construieste-ti puntea Doyu in Doyu Card Battle si invinge adversarul luandu-i toate vietile. Jocul se joaca cu mouse-ul.
Casa cartilor Casa cartilor
In House Of Cards, construieste o casa cu carti de joc si stivuieste cartile cu atentie. Pentru a construi peretii, apasa pe 2 carti de acceasi culoare sau valoare.
Solitaire cu tema japoneza si samurai Solitaire cu tema japoneza si samurai
Distreaza-te in acest joc care da dependenta, un joc de solitaire cu o tema atractiva Japoneza, vei intalni cirese si samurai.
Carti de solitaire si baloane Carti de solitaire si baloane
Balloon Cards Solitaire este un clasic joc de carti solitaire in care scopul este sa plasezi toate cartile de pe table la baza, poti sa indepartezi doua carti de acelasi fel.
Pasari nervoase solitaire Pasari nervoase solitaire
Angry Birds Solitaire este un simplu si distractiv joc cu Angry Birds de carti, mai exact un joc de solitaire. Aranjeaza cartile impreuna in ordine descrescatoare.
Razboiul castelelor Razboiul castelelor
Castle Wars is a turn based card game where your goal is to be the first to build a 100 storey castle, you also win by destroying your opponents castle. To use a card click on it. To discard a card hold down Ctrl and click on it, jocuri de carti.
Blackjack de aur Blackjack de aur
Have fun playing this cool version of blackjack, jocuri cu carti.
Combinatie intre Sudoku si Blackjack Combinatie intre Sudoku si Blackjack
A puzzle card game where you need each row and column to add up to 21. A mix of sudoku and Blackjack, jocuri carti.
Potrivirea perfecta Potrivirea perfecta
The objective of this game is to eliminate all the letters to deploy a pair of cards of the same. Click any card to deploy and then unfold another card. If both are equal to be removed. Only two cards can be deployed at a time, jocuri de carti.
Cricket pe carti Cricket pe carti
Cricket on Cards este un joc de carti in special insa care contine si ramasite de cricket.
Scoate cartile de pe masa Scoate cartile de pe masa
take away all cards from the table. Place the cards in an exceedingly drizzling order starts with K and ends in an exceedingly. If you've got no steps offered, click on a stack to open new cards. fancy taking part in this addictive game with nice graphics and addictive gameplay.
Puzzle fascinant si solitaire Puzzle fascinant si solitaire
New colourful game for all fans of fascinating puzzles and solitaire games. everyone is aware of however slow and quiet time moves within the train carriage. we advise you to pass the time by enjoying Railway Solitaire.
Dimensiuni ascunse Dimensiuni ascunse
Un joc de carti cu tema stiintifico fantastica in care trebuie sa joci si sa-ti aperi baza si ataci oponentul.
Solitaire regina captiva Solitaire regina captiva
Daca iti plac jocurile de carti si esti singur(a) atunci acest joc va fi pe gustul tau.
Solitaire cu tema de golf profesionist Solitaire cu tema de golf profesionist
Un dragut joc de carti solitaire cu tema de golf in care trebuie sa incerci sa cureti terenul de golf.
Guvernatorul pokerului Guvernatorul pokerului
Joaca un joc de poker cu alti concurenti din calculator in Governor of Poker si incearca sa le castigi toti banii intr-un joc de carti si poker.


Pagina urmatoare -->