Jocuri Carti
Jocuri Carti
Total jocuri carti: 65
Jocuri jocuri carti: 1664115
Jucate azi: 234
Online: 3 jucatori
Jocuri
Jocuri cu Barbie
Juegos de Mario
Kim Possible: Card Clash - Jocuri Carti


Jocuri Carti - Mai multe Jocuri Carti


Kim Possible: Card Clash - Jocuri Carti Titlu:  Kim Possible: Card Clash
Jucator: Esti jucatorul 5759
Descrierea jocului Kim Possible: Card Clash: In Kim Possible: Card Clash, fiecare jucator porneste cu 25 de carti, apasati butonul DEAL pentru a da fiecarui jucator cate o carte, la inceput.
Jucatorul cu cea mai mare carte primeste ambele carti. Daca ambii jucatori au acceasi carte, va exista un duel intre carti! Trei carti din fiecare pachet vor fi plasata cu fata in jos pe tabla. Apasa butonul CARD CLASH pentru a da mai multe carti fiecarui jucator. Jucatorul cu cea mai mare carte va castiga toate cartile de pe masa. Jocul se incheie cand unul din jucatori a strans toate cele 52 de carti. Fii primul care strange toate cele 52 de carti pentru a castiga!Mai multe despre Kim Possible: Card Clash! Tocmai ai jucat Kim Possible: Card Clash, acest joc a fost jucat de 5759 ori si este un joc adaugat in categoria de Jocuri Carti.Noi speram ca jocul cu Kim Possible: Card Clash a fost pe placul tau si te asteptam sa te intorci ori de cate ori doresti sa il joci online gratis, doar pe cards.jocuri100.ro.


Ultimele Jocuri

Jocuri cu carti solitaire elimina cartile de pe masa Ancient Rome Mahjong Descopera China Kings Klondike Mystic Cards 2 Pyramide Solitaire Space Odyssey

Author - Contact - Privacy Policy - RSS